maanantai 16. maaliskuuta 2009

Kevään yrttiuutuudet

Kekkilän tämän kevään uutuus on yrttimulta. Se on luonnonmukaisesti lannoitettua erikoismultaa, joka on tarkoitettu mauste- ja yrttikasveille. Multa sopii sekä kylvöille että jatkokasvatukseen. Mukava uutuus, yrttien kasvatuksessahan on monesti ollut ongelmana sopivan mullan (ja lannotteiden) löytäminen. Kasvualustassa ei saa olla mitään kemikaaleja, jotka esim. voisivat muuttaa yrttien makua.
Tätä multaa myydään kolmen litran pakkauksissa ja hinnaksi ilmoitetaan noin 4 euroa.



Kuva täältä


Biolanin yrttiuutuus tälle vuodelle on Luomu Yrttitarha. Pakkausessa on kolme ruukkua aluslautasineen, kolmen yrtin siemenpakkaukset (sitruunamelissa, basilika, versoherne) sekä luonnonmukainen multa kasvualustaksi. Yrttitarhan hinta on noin 10 euroa.


Kuva täältä


Ihan mukavia uutuuksia :). Pitäisi itsekin matkata siemenkauppaan, koska taas olisi aikaa kylvää ne perinteiset yrtit eli basilika, mäkimeirami ja ruohosipuli. Viime kesän ilmat olivat erittäin huonot parvekekasvatukseni suhteen, joten toivon tulevasta kesästä lämpimämpää ja aurinkoisempaa.

2 kommenttia:

Ritva kirjoitti...

Kiva kun jätit kommentin blogiini, niin osasin tulla tänne.
Ensinnäkin haluan onnitella melko uudesta blogistasi! Juuri tällaisia vinkkeja mitä täällä jo on otan mielelläni vastaan. Laitankin blogisi suosikeihini, niin huomaan uudet postauksesi.

Sari kirjoitti...

Kiitos ja tervetuloa blogiini :). Tosiaan blogi on aika uusi, enkä ole vielä ihan varma millainen tästä muodostaa mutta aika sen näyttää!