maanantai 23. maaliskuuta 2009

Curly Lady

Tällä hetkellä kotonani elelee vain yksi terveennäköinen ja elinvoimainen viherkasvi. Saanko esitellä Curly Lady!!


Ostin tämän ihanuuden pari vuotta sitten Stockalta ja hortonomin taidoillani (kröhöm) olen saanut sen pysymään kohtuullisesti elossa ja jopa kasvamaan. Hurraa! Täytyy nimittäin myöntää, että talvihoidossani olisi parantamisen varaa, nimittäin jopa varmat selviytyjät eli palmuvehka ja traakkipuu vetelevät viimeisiään tämän talven jälkeen. Palmuvehkalle taidan vielä kokeilla taikojani, mutta traakkipuussani tönöttää tällä hetkellä alle 10 lehteä, joten uskon pelin olevan sen osalta selvä. (Toisaalta traakkipuuni on noussut kuolleista ennenkin...)

No palataan asiaan. Curly Lady on varsin metkannäköinen kasvi. Lähes jokainen kylästelijä on kommentoinut jotain kasvista, yleensä tyylin "joka aamuko käherrät tältä "hiukset"?" :). Eipä muuten tarvi kähertää, tää kieputtaa lehtensä mukavalle sökkerölle ihan itestään.

En ole lukuisista yrityksistäni huolimatta löytänyt tälle mitään muuta nimeä kuin Curly Lady, en edes tiedä mitä sukua se on. Jos joku tietää, saa vinkata :)!!
Ainoat tietoni kasvista ovat lappusesta, joka oli kiinni purkissa, kun ostin kasvin. Kasvia myy Pearls of living, ja nettisivuilta löytyykin tämän hassun kasvin kuva. Varmasti saisin kasvista lisätietoa, jos mailaisin yritykselle.

Tämä kasvi viihtyy puolivarjossa, ei missään nimessä suorassa auringonpaahteessa. Mullan tulisi olla kostea koko ajan. Sumutus toivottavaa, varsinkin talvella. Lannoitusta kasvukaudella.
Helppohoitoinen ja nätti kasvi!


Ei kommentteja: